Doorgaan naar inhoud

Bezorgservice

Danspalen.com heeft een een aantal vervoerders waarmee we in staat zijn om onze klanten een wereldwijde thuisbezorgservice te kunnen aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Lees onze FAQ voor meer info over hoe te bestellen.


Risico-overgang.
Bij koop vindt levering plaats af fabriek, “ex works”, conform Incoterms 2000; het risico van de zaak gaat over op het moment dat verkoper deze terbeschikking stelt aan koper.

Ongeacht het bepaalde in het vorige lid kunnen opdrachtgever en opdrachtnemer overeenkomen dat opdrachtnemer voor het transport zorgt. Het risico van opslag, laden, transport en lossen rust ook in dat geval op opdrachtgever. Opdrachtgever kan zich tegen deze risico’s verzekeren. (Bron: Metaalunie leveringsvoorwaarden) Leveringsvoorwaarden

Details:

Standaard -Service:
Al onze danspalen versturen wij via Standaardservices van gespecialiseerde vervoerders  In de meeste gevallen zal je danspaal de dag nadat hij bij ons is opgehaald bij jouw thuis worden afgeleverd. Let op: In sommige gevallen kan het zijn dat je danspaal een of enkele dagen later geleverd wordt.  Wij hebben hier verder geen invloed op. Zie de websites van betreffende vervoerder voor hun voorwaarden.    

Combinatie:
Als je meerdere danspalen ineens laat bezorgen gelden hiervoor gereduceerde tarieven, gerelateerd aan het gewicht van de zending.    

Tracking:
Desgewenst kun je bij ons het trackingnummer van je pakket opvragen zodat je via de website van de vervoerder kunt achterhalen waar je danspaal zich bevindt.    

Levertijd:
Na betaling is de danspaal over het algemeen binnen ca. 1 week klaar voor verzending.
Als wij je danspaal hier laten ophalen zal hij in de meeste gevallen de dag erna bij jou thuis worden aangeboden. Het is niet mogelijk om aan te geven hoe laat of welk dagdeel hij wordt bezorgd. Voor landen buiten de Benelux gelden langere levertijden. In geval de transporteur later levert als afgesproken kunt u ons hier niet voor verantwoordelijk stellen. In dat geval dient u in contact te treden met betreffende vervoerder.

Verzendkosten:
Omdat bij langere lengtes en hogere gewichten ook hogere transportkosten worden geteld worden de verzendkosten duidelijk vermeld in het totaaloverzicht tijdens het bestelproces.
Voor buitenlandse zendingen gelden ook andere transportkosten. Ook deze worden na het ingeven van het land automatisch getoond in het totaaloverzicht. 
 
Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.