Doorgaan naar inhoud

Maatvoeringen

Onder het motto: "Wij leveren danspalen in alle soorten en maten" hebben wij het meest uitgebreide scala maatvoeringen in ons assortiment opgenomen. Geen enkele andere danspalen- fabrikant, evenaart ons hierin.

Op deze manier slagen wij erin om voor iedereen, en in bijna elke situatie een danspaal te kunnen leveren die aan onze hoge kwaliteit voldoet, er mooi strak afgewerkt uitziet, maar toch betaalbaar blijft.

Materialen:
Wij gebruiken uitsluitend 1e keus materialen. Zo hebben wij de volgende materialen in ons assortiment. Roestvast staal, Staal en Aluminium. "Doe het zelf" artikelen en materialen zijn bij ons "Not Done".

Lengtes:

Danspalen diameters van Danspalen.com
Om ervoor te zorgen dat een danspaal er mooi, strak, en passend uitziet, maken wij elke danspaal speciaal op maat. Dit is ook de reden waarom wij niet met standaard lengtes werken. Het is voor ons mogelijk om danspalen te maken tot een maximale lengte van 6,0 meter. Uitzondering hierop zijn de danspalen met een diameter van 33.7 mm. Deze leveren wij i.v.m. veiligheid en stabiliteit tot een maximale lengte van 3.0 meter.Wanddiktes Danspalen.com
Diameter & wanddiktes:
Vele danspalen leveranciers werken maar met 1 wanddikte. Danspalen.com heeft naast de 2.0 mm ook de 2,6 mm, 3.0 mm, 3.25 mm en zelfs 4.0 mm wanddiktes in haar assortiment
Wij leveren onder andere de volgende diameters:
33,7 mm, 42,4 mm, 48,3 mm


Enkele belangrijke punten m.b.t. maatvoeringen op een rij:
  • Danspalen met een diameter van 33.7 mm leveren wij in verband met stabiliteit uitsluitend met een wanddikte van 3.0 mm.
  • Voor danspalen met een lengte vanaf 2.7 mtr. adviseren wij in verband met stabiliteit een wanddikte van 3.0 mm
  • I.v.m. veiligheid adviseren wij met klem om danspalen langer dan 3,0 meter met schroeven vast te monteren tussen vloer en plafond.


Buismaterialen worden geleverd met bepaalde toleranties. Het is altijd mogelijk dat er een lichte las- of walsnaad voelbaar is. Deze is meestal niet zichtbaar. Hier hebben wij geen invloed op. Lees onze FAQ voor meer info over maatvoeringen.

Oppervlaktes:
Wij kunnen danspalen leveren met de volgende oppervlaktes:
RVS hoogglans gepolijst
Staal met gekleurde coating

In tegenstelling tot wat vele mensen denken, geeft een gladder oppervlakte van de danspaal meer grip. Dus hoe gladder de afwerking van de danspaal hoe stroever hij wordt. Dit komt omdat er bij een gladdere danspaal een relatief groter contactoppervlakte net je huid wordt bereikt.
 
Voor vragen over oppervlaktes en hun eigenschappen kunt U ook persoonlijk contact met ons opnemen via mail of telefoon

RVS hoogglans gepolijst:
Danspalen.com heeft de hoogglans gepolijste RVS danspalen als eerste op de Europese markt geintroduceerd. 
De hoogglans gepolijste RVS danspalen zien er uit alsof ze verchroomd zijn. Hoogglans gepolijst vinden wij een betere optie dan verchroomd. RVS hoogglans gepolijst heeft een aantal voordelen t.o.v. verchroomde danspalen. Zo zal een beschadiging in de chroomlaag kunnen resulteren in losspringende schilfers. Hierdoor ontstaan er scherpe delen en randjes waaraan je je lelijk kunt verwonden. Eventuele beschadigingen op RVS kunnen in tegenstelling tot verchroomde danspalen, onzichtbaar worden weggepolijst..


Gekleurde danspalen:
C&S Styles is in staat om danspalen te leveren in alle z.g. RAL- kleuren. Ook enkele metallic kleuren en special effects zijn mogelijk. Zie de kleurenwaaier en foto's elders op deze site om een indruk te krijgen van welke kleuren er allemaal mogelijk zijn of vraag ons persoonlijk via mail of telefoon. klik op miniatuur om te vergroten.