Doorgaan naar inhoud
Alle palen worden in eigen werkplaats geproduceerd en verzendklaar gemaakt.
Alle palen worden in eigen werkplaats geproduceerd en verzendklaar gemaakt.

Help Center

Help Center

Er zijn meerdere redenen waarom je zou kiezen voor een danspaal van Danspalen.com.

1. Laagste prijzen => Wij hanteren de laagste prijzen voor professionele danspalen in Europa.

2. Professionele hoge kwaliteit => Wij gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit.

3. Super service => Danspalen.com heeft alleen maar tevreden klanten, en dat willen wij ook zo houden.

4. Mooie strakke afwerking => Al onze danspalen zijn mooi strak en stijlvol afgewerkt.

5. Zeer snelle levertijd => Ook in drukke tijden leveren wij binnen enkele dagen, en soms zelfs nog sneller.

6. Groot aantal modellen & opties => Wij leveren de grootste collectie aan verschillende danspalen.

7. Duidelijke montage instructie => Iedereen kan een danspaal van Danspalen.com a.d.h.v. deze instructie monteren.

8. Wereldwijde bezorgservice => Het is voor ons mogelijk om wereldwijd te laten thuisbezorgen.

9. Gratis montage- materialen => Alles wat je nodig hebt voor het monteren wordt er gratis meegeleverd.

10. Alle persoonlijke wensen mogelijk => Bijna alle persoonlijke wensen en modificaties zijn mogelijk.

Redenen genoeg om te kiezen voor een danspaal van Danspalen.com.

"C&S Styles" is de naam waaronder we in 2006 zijn gestart. Inmiddels zijn we overgegaan op de naam Danspalen.com. Danspalen.com is een onderdeel van Excellent Evenementencervice. Om de herkenbaarheid te behouden heten onze danspalen "C&S danspalen".

Veiligheid staat bij Danspalen.com zonder enige uitzondering op nummer 1.

Wij gebruiken uitsluitend 1e klasse materialen.

Bepaalde diameters leveren wij uitsluitend met een bepaalde minimale wanddikte.

Eventuele persoonlijke modificaties die niet veilig zijn zullen wij niet uitvoeren. Wel zullen wij ons best doen om je alternatieven te bieden welke in onze ogen wel verantwoord zijn.

Alle onze danspalen kunnen ook met het klemmechanisme aan de onderkant gemonteerd worden maar om blessures te voorkomen adviseren wij om dit aan de bovenkant te houden.

Wij leveren bij elke danspaal een duidelijke montage-instructie.

Wij zullen je persoonlijk adviseren bij twijfels w.b. mogelijkheden.

Een "Static" danspaal wordt d.m.v. bevestigingsmaterialen vast gemonteerd tussen vloer en plafond. Een "Static" danspaal blijft dus constant op dezelfde plaats staan.

Een "Mobiele" danspaal kan makkelijk worden neergezet en weer weggenomen worden. De mobiele danspaal is dus uitermate geschikt voor thuisgebruikers die oefenen in de woonkamer maar de danspaal niet constant in de weg willen hebben staan. Ook voor dans- en sportscholen die na gebruik de ruimte weer moeten vrijmaken voor andere lessen.

Voor optimale veiligheid adviseren wij om danspalen langer dan 300 cm middels de voorgeboorde gaten in plafond- en vloerplaten met passende schroeven vast te zetten.

De reden hiervoor is heel simpel:

Professionele danspalen bestaan NOOIT uit meerdere delen.

Danspalen bestaande uit meerdere delen of met extensies hebben op de plaats waar de delen op elkaar gemonteerd worden een naad. Dit is een zwak punt in de danspaal en je kunt je hier ook lelijk aan blesseren.

Danspalen leveranciers welke dit soort multifunctionele danspalen produceren doen dit met als doel om de betreffende danspaal makkelijker en goedkoper te kunnen verzenden. De vervoerskosten voor een pakketje verpakt in een doos zijn immers goedkoper dan een danspaal bestaande uit 1 deel welke onder "Lengtetransport" valt.

Danspalen.com doet hierin absoluut géén concessies. Immers: Kwaliteit en Veiligheid staan voor ons op nr.1.

NEE.

Elke danspaal wordt speciaal op maat gemaakt. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat je danspaal een mooi strak en passend aanzicht geeft.

Eventuele opties, modificaties en/of persoonlijke aanpassingen worden hierin meegenomen.

Verder maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, welke wij zelf produceren of speciaal laten maken.

De meeste danspalen voor thuisgebruik liggen tussen de 2.40 mtr. en 2.90 mtr. Voor dans- en sportscholen kan deze lengte soms wel oplopen tot 5.00 mtr. en in enkele uitzonderlijke gevallen zelfs nog langer.

I.v.m. veiligheid willen wij bij lengtes boven de 4.00 mtr. wel eerst in overleg treden met de klant over de montagemogelijkheid in die betreffende ruimte.

Wij hebben de volgende standaard diameters en wanddiktes in ons assortiment:

33.7 mm met een wanddikte van 3.0 mm.

42.4 mm met wanddiktes van 2.0 mm, 3.0 mm en 3.25 mm.

48.3 mm met wanddiktes van 2.0 mm, 3.0 mm en 3.25 mm.

Afwijkende diameters en wanddiktes evenals andere materialen zijn op aanvraag ook mogelijk.

Let op: Wij gebruiken constructiebuis voor de fabricage van onze danspalen. Constructiebuis heeft vrij ruime toleranties. Het is altijd mogelijk dat er een lichte las-of walsnaad in de buis voelbaar is. deze is niet zichtbaar en heeft te maken met het feit dat sommige partijen buis worden nagewalst om de lasnaad te vlakken. Hier hebben wij als danspalen fabrikant geen invloed op.

Danspalen met een diameter van 42.4 mm zijn de meest gebruikte, maar persoonlijke voorkeur speelt hier een grote rol.

Bij danspalen met een lengte vanaf 2.70 mtr. of als je een ervaren paaldanser bent en je wil een stuggere danspaal dan adviseren wij om een danspaal met een wanddikte van 3 mm te nemen.

RVS geslepen K320 volgens DIN. (deze danspalen geven het MINSTE grip)

RVS hoogglans gepolijst. Deze ziet er hetzelfde uit als een Chroom. => SUPER grip-eigenschappen.

Staal met gekleurde coatinglaag waarbij alle Ral- kleuren mogelijk zijn => Erg stroef waardoor veel grip

Er bestaan enkele tijdelijke huis, tuin en keukenmiddeltjes om de RVS geslepen danspalen stroever te maken. Te denken valt hier aan het insmeren met Cola of haarlak. Ook magnesiumpoeder kan als tijdelijke oplossing uitkomst bieden, alhoewel we dat niet aanraden.

Ga je danspaal NOOIT bewerken met grof schuurpapier of andere schuurmiddelen om meer grip te krijgen. Het tegenovergestelde zal namelijk het geval zijn.

"Tite Grip" is zeer goed en wordt tegenwoordig veel gebruikt om dit probleem op te lossen. Wij hebben deze producten ook in ons assortiment opgenomen.

Wij produceren uitsluitend professionele instructie- en wedstrijd danspalen uit 1 deel. Wij verkopen géén z.g. "multifunctionele" danspalen met verlengstukken, extensies en/of schroefdelen. Hierdoor hoeven we géén compromissen te sluiten welke het gebruiksdoel, de kwaliteit en veiligheid van onze danspalen op negatieve wijze zouden beïnvloeden!


Tenzij anders vermeld bestaan alle danspalen uit 1 deel. Hierdoor zullen er geen onderdelen uitvallen en/of zoekraken tijdens montage, demontage of vervoer.

Wij hebben een heel scala aan handige opties en accessoires om je danspaal mooier te maken. Zie hiervoor elders op onze website. Deze lijst wordt constant aangevuld en vernieuwd.

Verder zijn bijna alle persoonlijke modificaties of wensen mogelijk mits veilig en technisch uitvoerbaar. Geef je wensen tijdig aan ons door.

Messing of Brass gebruiken wij niet voor het vervaardigen van danspalen omdat naast de hoge prijs messing te zwak is. Daarnaast is het materiaal wat betreft gripeigenschappen al lang ingehaald door hoogglans gepolijst RVS.

Alle danspalen van Danspalen.com kunnen uiteraard ook met het klemmechanisme aan de onderkant neergezet worden maar om veiligheidsoverwegingen en om blessures te voorkomen adviseren wij echter om het klemmechanisme aan de bovenkant te houden. Het argument van andere leveranciers, dat u dan geen krukje nodig zou hebben weegt natuurlijk nooit op tegen blessures.

Het is mogelijk om de "Standaard Mobile” danspaal onder een gipsplaten plafond te gebruiken mits er een stevige balk onder de gipsplaat zit waar je de danspaal plaatst, en de vloer stevig en stabiel genoeg is. Indien je twijfelt of je vloer en/of plafond stabiel genoeg is dan bieden wij je de optie om de danspaal middels de voorgeboorde gaten in plafond- en vloerplaat, met passende schroeven tegen een stevige balk onder de gipsplaten plafond en de vloer vast te zetten.

Systeemplafonds zijn totaal ongeschikt om een danspaal tegen te bevestigen. In dit geval is het wel mogelijk om een plaat uit de systeemplafond te tillen en de danspaal tegen de vaste plafond erboven te bevestigen mits deze stevig genoeg is.

I.v.m. veiligheid adviseren wij met klem om danspalen langer dan 3 meter vast te monteren tussen vloer en plafond.

NEE.

Alles wat je nodig hebt om de danspaal recht te zetten wordt GRATIS meegeleverd, evenals een duidelijke montage instructie voorzien van foto's. Tevens leveren wij er een GRATIS waterpas bij.

De mobiele danspalen kunnen m.b.v. de meegeleverde montagehandleiding binnen 1 minuut door vrijwel iedereen worden rechtgezet en letterlijk binnen 1 handomdraai weer worden gedemonteerd.

NEE. Door de speciale rubber bekleding van plafond- en vloerplaat laat de danspaal bij normaal gebruik geen vlekken of lelijke plekken na.

De spindelmoer moet vast genoeg worden aangedraaid zodat je danspaal stevig en stabiel staat, maar ook weer niet té vast omdat je anders vloer- en/of plafond zult beschadigen.

Zie de meegeleverde montagehandleiding bij je danspaal voor instructies.

All onze danspalen zijn nog altijd ca. 10 cm uit te draaien. Het is dus mogelijk om je danspaal in ruimtes te gebruiken die ca. 10 cm hoger zijn dan de hoogte waarin de danspaal is besteld.

Wil je je danspaal geregeld gebruiken in ruimtes met verschillende hoogtes, geef ons dat dan door want tegen een geringe meerprijs kunnen we je danspaal voorzien van een langere spindel waardoor je danspaal maximaal 25 cm uitgedraaid kan worden. Let wel op: Deze aanpassing zal niet ten goede komen aan het uiterlijk van de gehele danspaal omdat er dan meer spindel zichtbaar blijft. Deze aanpassing komt ook de stabiliteit niet ten goede.

Langere spindels als 25 cm zullen wij i.v.m. stabiliteit en veiligheid niet leveren.

Meet allereerst even de hoogte van je ruimte na. Meet op de plaats waar je danspaal moet komen te staan. Klopt deze met de lengte welke je bij de bestelling hebt doorgegeven?

Neem contact met ons op zodat wij in onderling overleg snel tot een bevredigende oplossing kunnen komen. Wij hebben tot nu toe alleen maar tevreden klanten en dat willen wij ook graag zo houden. Daarom laten we je, ook nadat je je danspaal hebt betaald, nooit in de steek!

Hebben wij een verkeerde lengte geleverd, rekening houdend met de marge die wij hanteren, dan zullen wij deze uiteraard kosteloos voor je herstellen.

Ga niet zelf aan je danspaal sleutelen of modificeren.

De RVS en de gekleurde danspalen kun je het beste schoonmaken met een lauw sopje of met een vochtige doek. LET OP: gebruik NOOIT wasbenzine, thinner, andere oplosmiddelen of zuren.

Het bestellen van een danspaal kan op 2 manieren:


1: Via onze webwinkel www.danspalen.com.

Hier kunt u betreffende danspaal bestellen door het doorlopen van het bestelproces. Ook kunt u hier snel bestellen en veilig betalen met iDeal. Er gaat zo geen tijd verloren en u zult uw danspaal supersnel in huis hebben. Soms al een dag later.


2: Je geeft ons je wensen door inclusief eventuele opties en/of aanpassingen via ons contactformulier, mail, of per telefoon. Wij sturen je via e-mail een vrijblijvende offerte met alle gegevens inclusief ons rekeningnummer en de verwachtte levertijd. Controleer je adresgegevens en je bestelling, en bevestig ons deze mail voor akkoord. Dit om onnodige vergissingen en/of fouten te voorkomen. Je dient het verschuldigde bedrag dan over te maken op ons banknummer. Als het bedrag dan bij ons binnen is gaan wij voor je aan de slag en zal je danspaal binnen de afgesproken tijd klaar zijn.


Als je ervoor kiest om je danspaal thuis te laten bezorgen zullen wij een vervoersbedrijf opdracht geven je danspaal hier te komen ophalen. In de meeste gevallen zal hij dan de dag erna bij jouw thuis worden afgeleverd. LET OP. Lees onderstaande risico- overgang.


Wij versturen alle danspalen via de standaardservice van het meest geschikte transportbedrijf (zie websites van betreffend vervoersbedrijf voor hun voorwaarden). Uitzonderlijke lange danspalen versturen wij via een transportservice die hier speciale transportmiddelen voor heeft.

De gegevens die wij nodig hebben voor de bestelling van een danspaal zijn:

Je adresgegevens, telefoonnummer en e-mail adres.

Eventueel het aantal danspalen.

Het type danspaal.

De diameter en wanddikte van de danspaal.

De hoogte van de ruimte waarin je de danspaal wil gaan gebruiken. (Meet op de plaats waar de danspaal moet komen te staan).

Eventuele aanpassingen, opties of andere modificaties.

Of je je danspaal zelf komt ophalen of dat je ons opdracht geeft om hem bij jou thuis te laten bezorgen.

Je kunt ook snel bestellen en veilig betalen met iDeal via onze webshop.

Uiteraard zijn wij altijd bereid je persoonlijk te woord te staan via mail of telefoon.

Bij elke bestelde danspaal leveren wij:


Een duidelijke montage- instructie.

Een degelijke montagesleutel. (GRATIS)

Een handige waterpas (GRATIS)

Het is zeker mogelijk om je danspaal thuis te laten bezorgen.

Transportkosten voor één enkele danspaal staan vermeld in het optiemenu in de bestelprocedure. Voor elke volgende danspaal betaald u maar € 10,-- p/stuk. I.v.m. de functionaliteit van deze site is het niet mogelijk deze kosten op deze manier te berekenen. Ga als volgt te werk als u meerdere danspalen ineens wil bestellen: 1: Bestel de danspalen op de normale manier inclusief transportkosten. 2a: Indien u via iDEAL betaald storten wij het teveel betaalde bedrag z.s.m. op uw rekening terug. 2b: Indien u kiest voor de betaalwijze "overmaken per bank": wacht tot u van ons een mail krijgt met de totale kosten met aangepaste transportkosten en maak dit bedrag dan pas over.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je danspaal bij ons te komen ophalen. In dat geval geeft je ons dat even door en wij zullen je waarschuwen als je danspaal hier voor je klaarligt.

Normaal hebben wij een levertijd tussen één en enkele werkdagen. Danspalen met speciale aanpassingen in overleg.


Wij houden ons altijd aan onze afspraken. Mocht dit door externe oorzaken niet lukken dan nemen wij contact met u op. Als onze transporteur door de een of andere reden te laat levert hebben wij daar geen invloed op. In dat geval dient u contact op te nemen met betreffende transporteur.

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen: via het contactformulier elders op deze site, rechtstreeks via e-mail: info@danspalen.com of per telefoon: +31(0)6-13478923 Onze bedrijfsgegevens kunt u vinden onder het kopje "Over ons" in het bovenste menu.

Stuur uw klacht naar: info@danspalen.com. Alle klachten zullen we binnen 48 uur in behandeling nemen en beantwoorden.

Danspalen.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Danspalen.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


Danspalen.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Danspalen.com zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.


Als u bij Danspalen.com een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Danspalen.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wanneer u onze website bezoekt kunnen wij automatisch enige informatie opslaan op uw computer in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Cookies helpen om de inhoud van onze websites beter af te stemmen op uw behoeften of uw wachtwoord of code zodanig op te slaan zodat u het niet elke keer opnieuw hoeft vast te leggen. Indien u niet wilt dat wij cookies gebruiken, dient u in uw browser 'cookies off' in te stellen. Indien u de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

Indien u nog vragen mocht hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Als u iets koopt via internet, telefoon, post, fax of via een andere communicatietechniek bij een leverancier met wie u geen persoonlijk contact heeft, omdat deze gevestigd is in een andere woonplaats dan de uwe, valt dit onder de wet "Koop op afstand". U kunt het product voor aankoop niet in het echt zien.

Daarnaast, alleen de consument geniet bescherming, bedrijven, of natuurlijke personen die handelen in opdracht van een beroep of bedrijf, kunnen geen rechten ontlenen aan deze wet.

bron: ecp

De tekst van de wet is beschikbaar op www.overheid.nl (zoek naar Staatsblad 617)

Algemene informatie over de wet vindt u op www.justitie.nl

Herroepingsrecht voor consumenten.

Bij de aanschaf van goederen welke vallen onder "maatwerk" vervalt het recht op herroeping.

Alle danspalen worden op maat gemaakt aan de hand van de door de klant opgegeven maat en vallen dus onder maatwerk.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND:

Voor danspalen tot 350cm bedragen de verzendkosten € 38,-

Voor pakketpost tot 30 kg en korter dan 1,0 meter, betaalt u € 8,50 verzendkosten. Voor pakketten langer dan 1,0 meter, zijn de transportkosten afhankelijk van lengte en gewicht.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND:

Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 8,--. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Verzendkosten zijn inclusief BTW

De verzendkosten ziet u in het kosten overzicht zodra u op de knop "Bestellen" klikt. Hier kunt u ook de bestelling weer ongedaan maken. De verzendkosten van de artikelen in uw winkelwagen kunt u ook zien in de meest rechtse kolom onder de kop: "Winkelwagen". Wij versturen kleine pakketjes via Post.nl. Artikelen langer dan 1,0 mtr. worden verzonden met een gespecialiseerde vervoerder voor lengtetransport. Hiervoor gelden ook speciale lengtetarieven.

Wij houden de garantieperiode van de leverancier van onze producten aan. Verder geven wij 1 jaar garantie op al onze standaard producten.

Voor speciaal geconstrueerde producten en artikelen zoals danspalen geldt, een garantieperiode van 1 jaar op de constructie en gebruikte materialen. Geen garantie wordt gegeven voor gebreken die het gevolg zijn van: normale slijtage, onoordeelkundig gebruik, niet of onjuist uitgevoerd onderhoud, installatie, montage, wijziging of reparatie door de klant zelf of door derden. Ook wordt er geen garantie gegeven voor geleverde zaken die niet nieuw waren op het moment van levering.

Danspalen.com probeert uw bestelling binnen 3-5 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welk artikel en betaalmethode u kiest.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

Voor artikelen welke wij niet op voorraad hebben zijn wij afhankelijk van onze leveranciers.

Nee. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Danspalen.com is het niet toegestaan om informatie of fotomateriaal van deze website te gebruiken voor publicaties.

Ongeautoriseerde overname in welke vorm dan ook is verboden.

Copyright © Danspalen.com. Alle rechten voorbehouden.

Danspalen.com kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

1:) VOORUITBETALEN.

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 527623784, t.n.v.:

Excellent Evenementenservice. Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Excellent Evenementenservice: IBAN: NL61ABNA0527623784 BIC/SWIFT: ABNANL2A


LET OP !: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!


2:) REMBOURS.

U betaalt rechtstreeks aan de chauffeur van het transportbedrijf op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft. Treft de chauffeur u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan komt hij de dag erna terug. Hierna ontstaan er extra kosten.


Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 20,00 in rekening + de normale verzendkosten.


3:) iDEAL.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.


4:) CONTANT. U kunt ook contant betalen als u uw bestelling zelf in bij ons komt ophalen. Let op: u kunt bij afhalen alleen CONTANT betalen (geen pin, geen creditcard).

Wij adviseren u eerst kennis te nemen van onze algemene voorwaarden. Ook is het raadzaam om eerst eens door de FAQ of "Veelgestelde vragen" te bladeren voor u een bestelling doet. Als u een artikel wil bestellen vult u bij het aantal het gewenste aantal in en klikt vervolgens op de tekstknop "Bestellen". Uw winkelwagen wordt nu geopend en u kunt hier alle gegevens en gespecificeerde prijs zien. U kunt hier nog de gewenste aantallen wijzigen, verder winkelen en de bestelling afmaken. Door op de knop "Bestel deze artikelen" te klikken komt u in het scherm terecht waarin u uw gegevens kunt ingeven. Verder kunt u in het scherm "opmerkingen" nog extra info of vragen ingeven. Als u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden dan vink u het vakje aan. (Dit is een verplicht veld. Als u niet akkoord bent met onze algemene voorwaarden kan u bestelling niet in behandeling worden genomen) vervolgens kunt u kiezen hoe u wil betalen, en als laatste kunt u zich desgewenst aanmelden voor onze nieuwsbrief. Middels de knop "Ga Verder" komt u in het controle venster. Hier ziet u nog een keer de volledige gegevens van uw bestelling. Kijk uw gegevens goed na. Als alles juist is en u wilt daadwerkelijk bestellen, klik dan op "Definitief bestellen". U krijgt daarna van ons een bevestigingsmail.

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING/Postbank, Rabobank en SNS Bank. Consumenten die internetbankieren kunnen gelijk gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Uitgebreide info over iDEAL vind u op www.ideal.nl/

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uitgebreide info over iDEAL vind u op www.ideal.nl/

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren.

Ja, u kunt u bestelling ongedaan maken mits u dit binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen, aan ons kenbaar maakt. Betreffende artikelen dienen in de originele, onbeschadigde verpakking te worden teruggezonden naar: Bouwservice Peskens Via Fabrica 1 6367 AX te Voerendaal. Uitzonderingen zijn alle "NIET STANDAARD" producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt. Ook CD's of DVD's waarvan de verzegeling is verbroken kunt u niet meer aan ons retourneren. De kosten en risico's voor retour zenden van artikelen zijn altijd voor uw eigen rekening. Na terugsturen van uw artikel zullen wij betreffende artikel(en) controleren op beschadigingen e.d en z.s.m. het bedrag terugstorten op uw rekening. Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retour adres. Danspalen.com zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.


Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.


Alle annuleringen, ruilingen en retourzendingen dienen schriftelijk aan Danspalen.com kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.


Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Danspalen.com heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.


Retouradres:

Excellent Evenementenservice

Jeustraat 15

6367 ET VOERENDAAL

1: Verander niets aan de goederen of verpakking.

2: Meldt de schade direct bij het transportbedrijf.

3: Neem contact met ons op, zodat wij ook op de hoogte zijn.

4: Stuurt u de goederen NIET terug, zolang wij hiervan niet op de hoogte zijn.

# Verpakking beschadigd => aanname van de goederen weigeren of schade op de vrachtbrief laten vermelden. # Inhoud beschadigd => Gelijk na ontvangst het verantwoordelijke depot contracteren. Let op. Pakket- en leverbon nummer heeft u nodig voor schademelding.

Natuurlijk kan dit. Indien u uw bestelde artikelen zelf bij ons komt ophalen hoeft u uiteraard ook geen bezorgkosten te betalen. Als u het bestelproces doorloopt kunt u dit bij betaalwijze aangeven. Er worden dan in het kostenoverzicht geen bezorgkosten in rekening gebracht.